Μενού
Καλάθι

Molla Materials Blog RSS Feed

09 Dec Εξοικονομώ κατ' οίκον 2021 - Οδηγός για το πρόγραμμα, τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά
STORES MOLLA 0 626
Το νέο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ' οίκον δημοσιεύθηκε επίσημα στην ιστοσελίδα https://exoikonomo2021.gov.gr. Ο οδηγός του «Εξοικονομώ 2021» περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για το επόμενο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων.Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά για το χρονικό διάστημα..
11 Nov Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην ΑΜΘ
STORES MOLLA 0 84
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014-2020» Ενίσχυση επιχειρήσεων γα την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η επιχείρηση εντάχθηκε στη δράση «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» και έλαβε οικο..
22 Mar Τα Έργα μας
0 1326
Από της αρχές του 2002 η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο τομέα δόμησης όπου με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε και δυνάμωσε αρκετά με συνέπεια να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των Μηχανικών όσο και των πελατών. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που η εταιρεία μας πήρε μέρος σε εκατοντάδες μεγάλα και σημαντικά έργα. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα δό..
21 Mar Eξωτερική ή Εσωτερική μόνωση;
0 363
 Yπάρχει απόλυτη απάντηση στην ερώτηση ποιά είναι καλύτερη; OXI. H σύγχρονη τάση δείχνει ότι η εξωτερική θερμομόνωση είναι η πιο αποτελεσματική και βιώσιμη επιλογή όσον αφορά κτίρια συνεχούς χρήσης (κατοικίες) και προτιμάται συχνά, όμως αυτό δεν είναι απόλυτο καθώς η σωστή επιλογή εφαρμογής εξαρτάται από το είδος του κτιρίου, την τοποθεσία κα..
21 Mar Ποιότητα οπλισμού σκυροδέματος
0 366
Ποιότητα οπλισμού σκυροδέματος Ο Οπλισμός σκυροδέματος είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για την αντιμετώπιση των σεισμών. Η μελέτη για την ποσότητα οπλισμού σκυροδέματος (σιδήρου) που πρέπει να υπάρχει στις κολόνες και στα δοκάρια γίνεται από τους μηχανικούς.Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξουμε εκτός από την ποσότητα σιδήρου είναι και η ποιότητα..
21 Mar Υγρασία και μούχλα σε ταβάνια, τοίχους και φέροντα στοιχεία (κολώνες, δοκάρια)
0 385
ΠΙΘΑΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΣΤΟΧΙΑΣ α) Κακός αερισμός του χώρου β) Συγκέντρωση υψηλού ποσοστού υγρασίας στο χώρο γ) Προβλήματα υγρασίας από την εξωτερική τοιχοποιία ΛΥΣΗ 1.Τρίψιμο της επιφάνειας και απομάκρυνση των σαθρών 2.Καλός καθαρισμός της επιφάνειας 3.Αστάρωμα της επιφάνειας με το χαλαζιακό αστάρι GLX 298 4.Εφαρμογή-συγκόλληση των θερμομονωτικών πλακών ε..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)