Μενού
Καλάθι

Isomat

Κόλλα Θερμομονωτικών Πλακών AK-Τ35
Νέο Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Isomat Μοντέλο: BMT0-AKT35
Κόλλα Θερμομονωτικών Πλακών AK-Τ35Ινοπλισμένη, ρητινούχα, τσιμεντοειδής κόλλα θερμομονωτικών πλακών. Κατάλληλη για επικόλληση θερμομονωτικών πλακών πολυστερίνης σε τσιμεντοειδείς επιφάνειες. Οπλισμένη με υαλόπλεγμα, χρησιμοποιείται και για την επικάλυψη των θερμομονωτικών πλακών, αποτελώντας ιδανικό..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κόλλα Πλακιδίων Isomat AK 20
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Isomat Μοντέλο: BMT0119
Κόλλα Πλακιδίων Isomat AK 20Υψηλής ποιότητας, εύκαμπτη ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Πεδία εφαρμογής: Κόλληση απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων (π.χ. gres porcelanato), πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων κτλ., τοίχου ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Οικοδομική ρητίνη ADIPLAST
Νέο Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Isomat Μοντέλο: BMT0-ADIPLAST
Οικοδομική ρητίνη ADIPLASTΟικοδομική ρητίνη για πολλαπλές βελτιώσεις των κονιαμάτων. Βελτιώνει την πρόσφυση και την ελαστικότητα, μειώνει τη συρρίκνωση πήξης, αυξάνει κατά πολύ την αντοχή σε τριβές και σε χημικές επιδράσεις, ενισχύει τη στεγανότητα κτλ. Ιδανικό για τη δημιουργία συγκολλητικής..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Πλαστικοποιητικό Κονιαμάτων ASOLIT
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Isomat Μοντέλο: BMT0111-112
Πλαστικοποιητικό Κονιαμάτων ASOLITΑντικαθιστά τον ασβέστη στα κονιάματα. Δρα σαν αερακτικό, ρευστοποιητικό και επιβραδυντικό της πήξης του τσιμέντου. Αντικαθιστά τον ασβέστη στα κονιάματα.Διαθέσιμο σε 1kg και 5kg**Για τιμές και παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Σοβάς τελικής στρώσης MARMOCRET-PLUS FINE
Νέο Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Isomat Μοντέλο: BMT0-MCRETFINE
Σοβάς τελικής στρώσης MARMOCRET-PLUS FINEΡητινούχος, έγχρωμος, υδαταπωθητικός, τσιμεντοειδής σοβάς. Λεία επιφάνεια. Χρησιμοποιείται για το τελικό χέρι του σοβά σε υποστρώματα με ιδιαίτερες απαιτήσεις ελαστικότητας και πρόσφυσης. Σε συνδυασμό με την ινοπλισμένη κόλλα ΙSOΜΑΤ ΑΚ-ΤΗΕRΜΟ χρησιμοπο..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)