Μενού
Καλάθι

Thrakon

THRAKON LATEX 296 (GLX 296)
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Thrakon Μοντέλο: BM-thr-glx296
Βελτιωτικό πρόσμικτο γαλάκτωμα κονιαμάτων Latex 296Οικοδομικό ακρυλικό πρόσμικτο. Συνιστάται για μια μεγάλη σειρά από βελτιώσεις των ιδιοτήτων των κονιαμάτων όπως: αντοχή, συγκόλληση πάνω σε διάφορες επιφάνειες, ελαστικότητα, αντίσταση στον παγετό, στεγανότητα, ανθεκτικότητα στην τριβή και τα ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Ακρυλικός Στόκος THRAKON FINE PUTTY
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Thrakon Μοντέλο: BM-thr-fput01
THRAKON FINE PUTTYΑκρυλικός Στόκος Γενικής χρήσης, υψηλής ελαστικότητας ακρυλικός στόκος για σφράγιση και συγκόλλησηΠροσφέρει μεγάλη αντοχή σε βάθος χρόνου και δεν επηρεάζεται από το αλκαλικό περιβάλλον. Μπορεί να βαφεί ενώ αντέχει σε συστολοδιαστολές (max 10%). Έχει άριστη πρόσφυση και είναι σχ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Αντιμουχλική σφραγιστική σιλικόνη ANTI-MOULD
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Thrakon Μοντέλο: BM-thr-antmd1
Αντιμουχλική σφραγιστική σιλικόνη ANTI-MOULDΤο προϊόν ANTI-MOULD είναι μία αντιμουχλική αδιάβροχη σιλικόνη με εξαιρετική συγκολλητική ικανότηταΕίναι κατάλληλη για στεγάνωση αρμών. Εφαρμόζεται εύκολα με ισχυρή πρόσφυση σε μη πορώδη υλικά. Για χρήσεις που απαιτούν ελαστικότητα σε κουζίνες, μπάνια,..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Αφρός πολυουρεθάνης χειρός PU FOAM
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Thrakon Μοντέλο: BM-thr-pufoam1
THRAKON PU FOAMΑφρός πολυουρεθάνης χειρόςΤο THRAKON PU FOAM είναι υψηλής ποιότητας πολυουρεθανικός αφρός χειρός ενός συστατικούΟ αφρός διογκώνεται και ωριμάζει με την επίδραση της ατμοσφαιρικής υγρασίας. Ως προς τη συμπεριφορά του στην καύση κατατάσσεται στην κατηγορία B3 κατά DIN 4102Πεδία Εφα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Γύψος καλλιτεχνίας NHP 263 ART GYPSUM
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Thrakon Μοντέλο: BM-thr-nhp261artg
Γύψος καλλιτεχνίας NHP 263 ART GYPSUMΦυσικό προϊόν το οποίο λόγο της υψηλής λευκότητας και της αργής πήξης είναι κατάλληλο για γύψινες διακοσμήσεις υψηλής αισθητικής. Επιπλέον, λόγω της συμβατότητάς του με υλικά που προέρχονται από ιστορικούς χρόνους, είναι κατάλληλο για συντηρήσεις αρχαίων έρ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κόλλα για πορομπετόν PAW 290
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Thrakon Μοντέλο: BM-thr-paw290
Κόλλα για πορομπετόν PAW 290Το προϊόν PAW 290 είναι ένα κονίαμα ενός συστατικού, τσιμεντοειδούς βάσης, τροποποιημένο με πολυμερικά πρόσθετα, κατάλληλο για χτίσιμο δομικών στοιχείων από πορομπετόν (YTONG, ALFA BLOCK, κ.τ.λ.). Αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Λάσπη χτισίματος MIX 280
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Thrakon Μοντέλο: BM-thr-mix280
Λάσπη χτισίματος MIX 280Το MIX 280 είναι ένα κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης, τροποποιημένο με πολυμερικά πρόσθετα κατάλληλο για χτίσιμο δομικών στοιχείων όπως τούβλων, τσιμεντόλιθων, πέτρας, πλακών πεζοδρομίου και άλλων συνήθων δομικών υλικών. Αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Πετροβάμβακας
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Thrakon Μοντέλο: BM-thr-pb01
ΠετροβάμβακαςΆκαυστες μονωτικές πλάκες από πετροβάμβακα με ενισχυμένες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Πιστοποιημένες με σήμανση CE με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13162.Πεδία ΕφαρμογήςΚατάλληλες για το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης CLIMAPLUS, ενώ προτείνεται ιδιαίτερ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Πλαστικοποιητής κονιαμάτων THRAKON ANTI-LIME
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Thrakon Μοντέλο: BM-thr-antilime01
Πλαστικοποιητής κονιαμάτων THRAKON ANTI-LIMEΔιαφανές ρητινούχο υγρό που αντικαθιστά τον ασβέστηΚατάλληλο για κονιάματα στα οποία χρειάζεται να μεγαλώσει ο χρόνος εφαρμογής και να βελτιωθεί η πρόσφυση στην επιφάνεια προσαρμογής. Βελτιώνει την εργασιμότητα των κονιαμάτων και αποφεύγονται τα προβλή..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη μέτριας διόγκωσης ELASTO PU
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Thrakon Μοντέλο: BM-thr-elastopu1
Πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη μέτριας διόγκωσης ELASTO PUΤο προϊόν ELASTO PU είναι μία πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη ενός συστατικού, χωρίς διαλύτεςΕλαστική θιξοτροπική μαστίχη πολυουρεθανικής βάσης ενός συστατικού με υψηλή ελαστικότητα, χωρίς διαλύτες. Πολυμερίζεται με την υγρασία του ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Σοβάς τελικής στρώσης FHP 225 WR
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Thrakon Μοντέλο: BMT0121
Σοβάς τελικής στρώσης FHP 225 WRΤο προϊόν FHP 225 WR είναι ένας έτοιμος, υδαταπωθητικός, λευκός σοβάς τελικής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης. Αποτελείται από τσιμέντο, υδράσβεστο, ασβεστολιθική άμμο (μάρμαρο) και βελτιωτικά πρόσθετα. Παράγεται σε δύο διαφορετικές κοκκομετρίες: FHP 225-0 WR με μέγιστο..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Στεγανωτική Σιλικόνη Kitchen & Bath
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Thrakon Μοντέλο: BM-thr-kitbat01
THRAKON Kitchen & Bath Στεγανωτική ΣιλικόνηΤο προϊόν THRAKON Kitchen & Bath είναι μια ειδικά σχεδιασμένη στεγανωτική σιλικόνη, ακετοξικής βάσεως για χρήση σε υγρούς χώρους όπως μπάνια και κουζίνες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκόλληση τζαμιών και ενώσεων καμπίνας μπάνιου, κατά την δι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)