Μενού
Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε τα προϊόντα στην έδρα μας, όπου βρίσκεται στο 2. Χιλ. Ξάνθης-Καβάλας χωρίς έξοδα πληρωμής. Επίσης, έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, κατόπιν συνεννοήσεως.


ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σε περίπτωση που επιλέξετε να γίνει η παράδοση των παραγγελιών μέσω courier, υπάρχει δυνατότητα να πληρώσετε με αντικαταβολή. Δηλαδή να πληρώσετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.


ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ

Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα που παραγγείλατε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης (Εθνική Τράπεζα ή Τράπεζα Πειραιώς).

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της επιχείρησης εμφανίζονται κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης μια παραγγελίας. Αφού σημειώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό, ολοκληρώνετε την παραγγελία σας. Μετά την κατάθεση για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε επικοινωνώντας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή καλέστε στο 2541065666.


ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Για κατόχους πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής online, χρησιμοποιώντας με ασφάλεια την φόρμα παραγγελίας που υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ υιοθετεί διαδικασίες που προφυλάσσει τις συναλλαγές και τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που προσκομίζουν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα του. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (SecureSocketsLayer) για στοιχεία που διακινούνται μέσω του ιστότοπου του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας. Επικοινωνήστε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή καλέστε στο 2541065666.