Μενού
Καλάθι

Τσιμέντα

Η mollamaterials στη Ξάνθη διαθέτει τσιμέντα 25κιλα  διαφόρων ειδών (τσιμέντο κλασσικό, τσιμέντο ενισχυμένο, τσιμέντο λευκό κτλ.) τα οποία μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημα μας ή να τα παραγγείλετε και να τα παραδώσουμε στο χώρο σας με δικό μας όχημα.

Τσιμέντο Heracles Basis
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Heracles Μοντέλο: BM-basis001
Τσιμέντο Basis Ενισχυμένο 25 KG Heracles™ Το σακευμένο τσιμέντο BASIS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ είναι ένα Σύνθετο Πόρτλαντ τσιμέντο υψηλών αντοχών. Το μείγμα του περιέχει  ιπτάμενη τέφρα - ποζολάνη & ασβεστόλιθο, παρέχοντας την ιδανική λύση για έργα πολιτικού μηχανικού, οικοδο..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Τσιμέντο Ηρακλής Ενισχυμένο
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Heracles Μοντέλο: BMT0006
Τσιμέντο Ηρακλής - Ενισχυμένο 25 KG Heracles™ Τα 25κιλα πλέον τσιμέντα για ευκολότερη μεταφορά μπορείτε να τα παραλάβετε σε  χαμηλότερες τιμές από το κατάστημα μας που βρίσκεται στην Ξάνθη. Αλλιώς μπορείτε  μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας να τα παραγγείλετε ώστε να τα παραδώσουμε εμείς στ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Τσιμέντο Λευκό Heracles
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Heracles Μοντέλο: BM-herleu001
Τσιμέντο Λευκό  25 KG Heracles™ Το HERACLES ΛΕΥΚΟ είναι τσιμέντο υψηλής λευκότητας και εργασιμότητας, ειδικό για παρασκευή διακοσμητικών στοιχείων, λευκού σοβά και την αποκατάσταση παλαιών κτιρίων και μνημείων.  Το προϊόν αυτό είναι ιδανικό για εφαρμογή σοβά&nb..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)