Μενού
Καλάθι

Σίδερα Οπλισμού - Πλέγματα

Η mollamaterials με έδρα τη Ξάνθη αναλαμβάνει ιδιωτικά και δημόσια έργα στον ευρύτερο χώρο της δόμησης σε όλη την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στο χώρο του καταστήματος προ-κατασκευάζεται και ετοιμάζεται ο οπλισμός σκυροδέματος (οικοδομικό σίδηρο, πλέγμα υποσ/των, μανδύες, δομικό πλέγμα κτ.λ.), στη συνέχεια μεταφέρεται στο χώρο του έργου όπου τοποθετείται από το εργατικό δυναμικό. Επισκεφτείτε το κατάστημα μας για να αναλύσουμε την ανάγκη του έργου σας και να βρούμε τη βέλτιστη λύση εντάσσοντας πάντα την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη διαφάνεια.

Δομικό Πλέγμα T131
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Sidenor Μοντέλο: BMT0003
Δομικό Πλέγμα Τ131 **Για τιμές και παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Δομικό Πλέγμα T92
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Sidenor Μοντέλο: BMT0004
Δομικό Πλέγμα T92 **Για τιμές και παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Δομικό Πλέγμα Ο92
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Sidenor Μοντέλο: BMT0005
Δομικό Πλέγμα Ο92 **Για τιμές και παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Οπλισμός Σκυροδέματος
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Sidenor Μοντέλο: BMT0001
Οπλισμός ΣκυροδέματοςΟ Χάλυβας SD κατηγορίας C, υπερκαλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις ολκιμότητας των νέων αυστηρότερων προτύπων και κανονισμών.Ο χάλυβας οπλισμού σκυροδέματος SD παράγεται σε διαμέτρους 8 έως και 40mm σε ευθύγραμμες ράβδους μήκους 12 και 14 μέτρων και δέματα βάρους περίπου 2 τόν..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Πλέγματα Υποστυλωμάτων
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Sidenor Μοντέλο: BMT0002
Πλέγματα ΥποστυλωμάτωνΗ χρήση πλεγμάτων για την κατασκευή του εγκαρσίου οπλισμού δομικών στοιχείων (συνδετήρες) όπως υποστυλώματα, τοιχωμάτων κλπ. έχει καθιερωθεί στην ελληνική αγορά λόγω των άμεσων πλεονεκτημάτων όπως:ακρίβεια στη γεωμετρίαβιομηχανικός έλεγχος της ποιότητας κατά την παρα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)