Μενού
Καλάθι

Μονωτικά Υλικά

Στο κατάστημα Mollamaterials στη Ξάνθη θα βρείτε πληθώρα προϊόντα από μονωτικά υλικά όπως εξηλασμένη πολυστερίνη ξυλοτύπου, εξηλασμένη πολυστερίνη τοιχοποιίας, εξηλασμένη πολυστερίνη κεραμοσκεπών, εξηλασμένη πολυστερίνη υψηλών αντοχών, εξηλασμένη πολυστερίνη εσωτερικής θερμομόνωσης, εξηλασμένη πολυστερίνη εξωτερικής θερμομόνωσης, πετροβάμβακα, διογκωμένη πολυστερίνη, γραφιτούχα, βύσματα μονώσεων με καρφί. Πραγματοποιήστε την ενεργειακή αναβάθμιση στη κατοικία σας με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον με τις στεγανωτικές και θερμομονωτικές λύσεις που σας παρέχει η Mollamaterials.  Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2541065666 ή επισκεφτείτε  το κατάστημα μας στην διεύθυνση: 2ο χιλ. Ξάνθης - Καβάλας που βρίσκεται πίσω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ.


Μάρκα: HardPlast Μοντέλο: BMT0279-81
Βύσμα Μονώσεων με καρφί Hard PlastΚατάλληλο για στερέωση θερμομονωτικών πλακών. Πλαστικό διαστελλόμενο βύσμα με πλαστικό καρφί για διάφορα πάχη θερμομονωτικών πλακών...
0.14€
Χωρίς ΦΠΑ:0.11€
Γραφιτούχα Διογκ. Πολυστ. Neopor EPS
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Styropan Μοντέλο: BMT0177-178
Γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη NEOPOR EPSΗ Γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη Styropan Graphite EPS αποτελείται από το Neopor, ένα προϊόν έρευνας και καινοτομίας της BASF. Το Neopor είναι μικρά μαύρα σφαιρίδια πολυστυρενίου (EPS) με προσθήκη γραφίτη από τα οποία παράγονται θερμομονωτικές πλάκε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Διογκωμένη πολυστερίνη EPS
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Styropan Μοντέλο: BMT0021-23
Διογκωμένη πολυστερίνη EPSΗ Διογκωμένη πολυστερίνη ή EPS (Expanded Polystyrene) ή airpop είναι ένα υλικό, από τα πλέον διαδεδομένα διεθνώς, που χρησιμοποιείται στην κατασκευαστική βιομηχανία από τα θεμέλια ως την οροφή. Πρόκειται για ένα ελαφρύ δύσκαμπτο μονωτικό υλικό πλαστικού αφρού, το οποί..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS (Εσωτερ. θερμομόνωση) Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS (Εσωτερ. θερμομόνωση)
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Styropan Μοντέλο: BM-SP-BMT01
Εξηλασμένης Πολυστερίνης STYROPAN XPS ΣΥΝΘΕΤΑ ΠΑΝΕΛ (για εσωτερική θερμομόνωση)Ειδικά πάνελ που αποτελούνται από γυψοσανίδα με επικολλημένη μονωτική πλάκα από εξηλασμένη πολυστερίνη. Χρησιμοποιούνται για εσωτερική θερμομόνωση τοίχων. Διαστάσεις των πάνελ: 2500 mm x 1200 mm. Επιφάνεια των πλακώ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS ETICS (Εξωτερ. Θερμ.) Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS ETICS (Εξωτερ. Θερμ.)
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Styropan Μοντέλο: BMT0176
Εξηλασμένης Πολυστερίνης STYROPAN XPS ETICS(Εξωτερικής Θερμομόνωσης)Πλάκες από άκαμπτο αφρό εξηλασμένης πολυστερίνης που χρησιμοποιούνται κυρίως σε σύνθετα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (ΣΕΘ-ETICS), για αντιμετώπιση θερμογεφυρών και σαν εξωτερική περιμετρική θερμομόνωση. Η επιφάνεια τους ε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS HCS (Υψηλών αντοχών) Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS HCS (Υψηλών αντοχών)
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Styropan Μοντέλο: BM-HCS-BMT01
Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS HCS (Υψηλών αντοχών)Πλάκες από άκαμπτο αφρό εξηλασμένης πολυστερίνης που χρησιμοποιούνται για τη θερμομόνωση οροφών και δαπέδων που δέχονται βαριά φορτία π.χ σταθμοί αυτοκινήτων/parkings, ανεστραμμένα δώματα, ψυγεία. Οι διαστάσεις των πλακών: 2500mm x 600 mm. Η επι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS PR (Κεραμοσκεπών) Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS PR (Κεραμοσκεπών)
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Styropan Μοντέλο: BM-PR-BMT01
Εξηλασμένης Πολυστερίνης STYROPAN XPS PR (Κεραμοσκεπών)Πλάκες από άκαμπτο αφρό εξηλασμένης πολυστερίνης που χρησιμοποιούνται για τη θερμομόνωση κεραμοσκεπών. Κάθε πλάκα έχει μια γραμμική αυλάκωση η οποία επιτρέπει την εύκολη κοπή της πλάκας στη μέση. Οι διαστάσεις των πλακών είναι 2500 mm x 61..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS WALL (Τοιχοποιίας) Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS WALL (Τοιχοποιίας)
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Styropan Μοντέλο: BMT0017-18
Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS WALL(Τοιχοποιίας)Πλάκες από άκαμπτο αφρό εξηλασμένης πολυστερίνης που χρησιμοποιούνται για εσωτερική θερμομόνωση ή σε διπλή δρομική τοιχοποιία (στον πυρήνα). Οι διαστάσεις των πλακών είναι 2500 mm x 600 mm και η τελική τους επιφάνεια είναι λεία (με επιδερμίδα εξέλα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS WS (Ξυλοτύπου) Εξηλασμένης Πολυστερίνης XPS WS (Ξυλοτύπου)
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Styropan Μοντέλο: BMT0013-16
Εξηλασμένης Πολυστερίνης STYROPAN XPS WS(Ξυλοτύπου)Πλάκες από άκαμπτο αφρό εξηλασμένης πολυστερίνης που χρησιμοποιούνται για θερμομόνωση στοιχείων σκυροδέματος όπως για παράδειγμα υποστηλώματα, δοκοί, τοιχεία, υπόγεια τοιχώματα. Η επιφάνεια είναι διαμορφωμένη με επιφανειακές διαμήκεις αυλακώσε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Πετροβάμβακας
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Fibran Μοντέλο: BM-thr-pb01
ΠετροβάμβακαςΆκαυστες μονωτικές πλάκες από πετροβάμβακα με ενισχυμένες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Πιστοποιημένες με σήμανση CE με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13162.Πεδία ΕφαρμογήςΚατάλληλες για το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης CLIMAPLUS, ενώ προτείνεται ιδιαίτερ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)