Μενού
Καλάθι

Καύσιμη Ύλη

Το κατάστημα μας που βρίσκεται στη Ξάνθη διαθέτει καυσόξυλα και πέλλετ στις ανάγκες σας. Κόβει και ετοιμάζει τα καυσόξυλα στις διαστάσεις που προτιμάτε π.χ. λέβητα, σόμπα, τζάκι και τα παραδίδει στο χώρο σας είτε χύμα, είτε σε σάκους Big Bag. Διαθέτει Αυστριακό πέλλετ (Schweighofer) A1 για απροβλημάτιστη και ποιοτική καύση. Επικοινωνήστε με το κατάστημα μας για να ενημερωθείτε και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές πέλλετ.

Αυστριακό Πέλλετ Schweighofer Α1
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Schweighofer Μοντέλο: BMT0242
Αυστριακό Πέλλετ Schweighofer στη ΞάνθηΤο πέλλετ της εταιρείας Schweighofer που θεωρείται το Νο1 στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι πλέον στην Ξάνθη. Συνοδεύεται από πιστοποιητικά EN PLUS Α1 και αποτελούν την ιδανική λύση για υψηλή απόδοση και απροβλημάτιστη χρήση στα μηχανήματα θέρμανσης. Τα αγοράζετε ε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Καυσόξυλα για λέβητα, σόμπα, τζάκι
Kαλέστε για τιμή!
Μοντέλο: BM-FW0001
Καυσόξυλα για λέβητα, σόμπα, τζάκι στη ΞάνθηΔιαθέτουμε καυσόξυλα για λέβητες, σόμπες και τζάκια.Κόβουμε και ετοιμάζουμε τα καυσόξυλα στις διαστάσεις που προτιμάτε.Παραδίνουμε τα καυσόξυλα χύμα ή σε σάκους BIGBAG στο χώρο σας εντός νομού Ξάνθης δωρεάν (ελάχιστη παραγγελία 1 χωρικό Μ3)  Σημείωση:..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)