Μενού
Καλάθι

Η Επιχείρηση MOLLA

Η επιχείρηση MOLLA δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου από τις αρχές του 2002.

Η mollamaterials με έδρα Ξάνθη δραστηριοποιείται στον τομέα της δόμησης. Αναλαμβάνει με συνέπεια ιδιωτικά και δημόσια έργα στον ευρύτερο χώρο της δόμησης σε όλη την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ιστορικά, έχει αναλάβει τον οπλισμό σκυροδέματος στο κλειστό αθλητικό κέντρο Φίλιππος Αμοιρίδης στην Ξάνθη, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ξάνθης ΠΑΕ στα Πηγάδια, σε διάφορες βιομηχανίες όπως την BIOS AGROSYSTEMS ΑΒΕΕ, την βιομηχανία γάλακτος Ροδόπη,  στις δημόσιες γέφυρες εθνικών οδών, στην ανέγερση διάφορων κτιρίων και ξενοδοχείων σε διάφορες περιοχές όπως π.χ. τη Θάσο, τη Καβάλα, τη Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα κ.τ.λ. Έτσι, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των τεχνικών εταιριών, των μηχανικών στα μεγάλα έργα συνεχίζει την συνεργασία της τόσο με τους μηχανικούς, εργολάβους όσο και με τους ιδιώτες πελάτες της με συνέπεια, διαφάνεια και αξιοπιστία.Οπλισμός σκυροδέματος στο κλειστό αθλητικό κέντρο Φίλιππος Αμοιρίδης και στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ξάνθης ΠΑΕ.


Στο χώρο του καταστήματος προ-κατασκευάζεται και ετοιμάζεται ο οπλισμός σκυροδέματος (οικοδομικό σίδηρο, πλέγμα υποσ/των κτ.λ.), στη συνέχεια μεταφέρεται στο χώρο του έργου όπου τοποθετείται από το εργατικό δυναμικό. Πέρα από το οικοδομικό σίδηρο το κατάστημα παρέχει οικοδομικά υλικά, μονωτικά υλικά, υδραυλικά υλικάεπαγγελματικά εργαλεία δόμησης, ηλεκτρικά εργαλεία και κάθε είδους υλικά ανέγερσης, επισκευής και ανακαίνισης κτιρίων. Τα τελευταία χρόνια έχει προσθέσει επίσης καυσόξυλα και πέλλετ (Αυστριακό πέλλετ) όπου η διανομή τους γίνεται αποκλειστικά δωρεάν στην Ξάνθη.

Η επιχείρηση ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς εξελίσσεται και βελτιώνεται διαρκώς ανανεώνοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις τεχνικές εταιρίες, τους πολιτικούς μηχανικούς, τους εργολάβους, τους τεχνίτες αλλά και τους ιδιώτες πελάτες της. Συνεργάζεται με επώνυμες και αξιόπιστες εταιρίες με στόχο να παρέχει την ποιότητα, την αξιοπιστία και την διαφάνεια στην τιμή ως προς τους πελάτες της.  Η διεύθυνση του καταστήματος βρίσκεται στο 2ο χιλ. Ξάνθης - Καβάλας, πίσω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25410 65666.


Στοιχεία Επιχείρησης "Molla"
KΙΟΥΡΤ ΜΕΧΜΕΤΑΛΗ ΧΑΒΑ
2ο Χιλ. Ξάνθης- Καβάλας
ΑΦΜ: 103592323  ΔΟΥ: ΞΑΝΘΗ
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 012578546000
Τηλ & Fax: 25410 65666
Email: info@mollamaterials.gr