Μενού
Καλάθι

Βελτιωτικά Πρόσμικτα

Στην κατηγορία Βελτιωτικά Πρόσμικτα μπορείτε να βρείτε οικοδομική ρητίνη, βελτιωτικά κονιάματα, πλαστικοποιητικά κονιαμάτων των εταιριών THRAKON και ISOMAT.  Για λίπανση ξυλότυπων υπάρχει ο αντικολλητικός ορυκτέλαιος της CYCLON . Μπορείτε να επισκεφτείτε  το κατάστημα Μollamaterials που βρίσκεται στη Ξάνθη ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά για περισσότερες πληροφορίες.

Οικοδομική ρητίνη ADIPLAST
Νέο Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Isomat Μοντέλο: BMT0-ADIPLAST
Οικοδομική ρητίνη ADIPLASTΟικοδομική ρητίνη για πολλαπλές βελτιώσεις των κονιαμάτων. Βελτιώνει την πρόσφυση και την ελαστικότητα, μειώνει τη συρρίκνωση πήξης, αυξάνει κατά πολύ την αντοχή σε τριβές και σε χημικές επιδράσεις, ενισχύει τη στεγανότητα κτλ. Ιδανικό για τη δημιουργία συγκολλητικής..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Οικοδομική Ρητίνη MarmoLatex
Νέο Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Marmodom Μοντέλο: BMT-MARLATEX
Οικοδομική Ρητίνη MarmoLatexΤο MARMO LATEX είναι υδατική διασπορά πολυμερών ουσιών η οποία προστιθέμενη σε παραδοσιακούς σοβάδες, τσιμεντοκονίες, λάσπες χτισίματος, κονιάματα επικόλλησης μονωτικών πλακών κτλ. παρέχει υψηλή ελαστικότητα και πρόσφυση, εργασιμότητα, αδιαβροχοποίηση, αντοχή στην ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Πλαστικοποιητικό Κονιαμάτων ASOLIT
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: Isomat Μοντέλο: BMT0111-112
Πλαστικοποιητικό Κονιαμάτων ASOLITΑντικαθιστά τον ασβέστη στα κονιάματα. Δρα σαν αερακτικό, ρευστοποιητικό και επιβραδυντικό της πήξης του τσιμέντου. Αντικαθιστά τον ασβέστη στα κονιάματα.Διαθέσιμο σε 1kg και 5kg**Για τιμές και παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)