Μενού
Καλάθι

Ασβέστης

Ο ασβεστοπολτός χρησιμοποιείτε στα τσιμεντοκονιάματα για να προσδώσει συγκολλητικές ιδιότητες καθώς και αυξημένη εργασιμότητα στα τσιμεντοκονιάματα. Η υδράσβεστος  θεωρείτε από τα πιο αντιπροσωπευτικά υλικά της οικολογικής οικοδομικής και είναι κατάλληλη για την παρασκευή ασθενών κονιαμάτων αρμολόγησης επιχρισμάτων υψηλής διαπνοής, σοβάδων και υδροχρωμάτων. Αφού κάνετε την ηλεκτρονική παραγγελία σας μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημα μας στη Ξάνθη ή να τα παραδώσουμε στο χώρο σας κατόπιν συνεννόησης.

Ασβεστοπολτός
Kαλέστε για τιμή!
Μοντέλο: BMT0031
ΑσβεστοπολτόςΟ ασβεστοπολτός παράγεται από την ανάμειξη - χημική αντίδραση του ασβέστη με το νερό. Ο ασβέστης παράγεται από την θερμική επεξεργασία (πύρωση) του ασβεστόλιθου. Κατά την χημική αντίδραση του ασβέστη με το νερό και την παραγωγή του ασβεστοπολτού απελευθερώνεται μεγάλη ποσότητα θ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Υδράσβεστος 25kg
Kαλέστε για τιμή!
Μάρκα: NoBrand Μοντέλο: BMT0113
ΥδράσβεστοςΗ υδράσβεστος είναι μια αερική ανόργανη κονία σε σκόνη που παρασκευάζεται από τη σβέση του ασβέστη και αποτελείται από υδροξείδιο του ασβεστίου. Η υδράσβεστος σήμερα μπορεί να θεωρηθεί από τα πιο αντιπροσωπευτικά υλικά της οικολογικής οικοδομικής και είναι κατάλληλη για την παρασκ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)